تراشه پرچمدار اسنپدراگون ۸ نسل ۱ با لیتوگرافی ۴ نانومتری معرفی شد
جدیدترین تراشه پرچمدار کوالکام اسنپدراگون ۸ نسل ۱ از سبک نام گذاری جدید بهره می برد و دیگر شاهد استفاده از سه عدد برای این تراشه های پرچم دار نیستیم.
از این به بعد کوالکام از یک عدد به همراه نسل تراشه، برای نامگذاری محصولات استفاده می کند که جدیدترین نامگذاری برای پردازنده ی اسنپدراگون ۸ نسل ۱ میباشد ، در واقع سری ۸ برای چیپست های پرچمدار استفاده میشود.

سی پی یو SnapDragon 8 – Gen1
پردازنده Snapdragon 8 Gen 1
اسنپدراگون ۸ نسل ۱ در واقع اولین تراشه شرکت کوالکام است که با فناوری ۴ نانومتری تولید شده است که معماری جدید CPU باعث بهبودهای چشمگیر در عملکرد دوربین هایی که از این تراشه استفاده میکنند میشود ، به صورتی که توانایی پردازش مداوم ویدیو با استفاده از پردازنده سیگنال همیشه روشن که قابلیت هایی نظیر، تشخیص چهره همیشه روشن و شناسایی بیومتریک را با مصرف کمتر دارد.
پردازشگر گرافیکی Adreno
پردازشگر اختصاصی گرافیکی Adreno طبق گفته ی کوالکام با معماری جدید ۳۰ درصد عملکرد سریعتر نسبت به نسل های قبل تر و ۲۵ درصد هم انرژی کمتری مصرف میکند .
این تراشه از ویژگی Elite Gaming پشتیبانی میکند که به توسعه دهندگان اجازه ی ایجاد تعادل بین عملکرد و بهره وری انرژی را میدهد .
موتور آدرینو فریم موشن (Adreno Frame Motion) قابلیت رندر یک گیم را با دو برابر فریم ریت فراهم میسازد ، در حالی که مصرف انرژی تغییری نمیکند .
این در حالی است که کوالکام برای عملکرد بهتر این تراشه با بزرگترین سازندگان بازی ها همکاری میکند .
هوش مصنوعی
در بخش هوش مصنوعی هم ، اسنپدراگون ۸ نسل ۱ پیشرفت زیادی داشته است که از موتور هوش مصنوعی نسل هفتم جدید استفاده میکند که ۴ برابر سریع تر است.
Wifi
اسنپدراگون ۸ نسل ۱ از جدید ترین مودم Wifi 6 & Wifi 6E نیز پشتیبانی میکند.
پردازشگر تصویر
در این تراشه ، کوالکام از پردازشگر سیگنال تصویر Spectra 680 استفاده کرده که امکان فیلم برداری HDR با رزولوشن ۸K و عکاسی همزمان با رزولوشن ۶۴MP را فراهم می آورد .
این تراشه در قسمت دوربین ، پردازنده سیگنال ۱۸ بیتی ارائه میدهد که میتوان ۴ هزار برابر بیشتر از ISP Spectra موجود در Snapdragon 888 داده ، پردازش کند .
این تراشه همچنین اولین پلتفرم با پشتیبانی از Android Ready Secure Element استانداردی جدید برای کلید های دیجیتال خودرو یا گواهی نامه رانندگی میباشد.
اولین ها
اولین شرکت هایی که از این پردازنده استفاده خواهند کرد، شیائومی – آنر – IQOO – وان پلاس – سونی – ZTE و باقی شرکت ها در نیمه ی دوم ۲۰۲۲ از این پردازنده ی پرچمدار کوالکام استفاده میکنند .